Kijk ook op www.goedkoopstehorren.nl , dé webshop voor inzethorren voor alle draai-kiepramen en natuurlijk van de beste kwaliteit!                                                                                           
Like us on : 

 

  
 
Horsystemen: 
 
Voor uw ramen kunt u kiezen uit verschillende typen horsystemen: inzethorren, vaste horren of rolhorren. Belangrijk is om vast te stellen om welk soort raam het gaat: een draai-kiepraam,
een normaal openslaand venster, een uitzetraam en of het naar binnen of naar buiten opent. Bepaal vervolgens per raam wat voor u de best passende oplossing is.
Ook de hordeuren vindt u op deze pagina .Horsystemen voor ramen.


Raamrolhor:


De slimste raamhor die u zich kunt wensen is een rolhor. Met één handbeweging kunt u het horgaas laten oprollen in een kleine cassette, die binnen of tegen het kozijn wordt bevestigd.
Een handige hor oplossing voor de ramen waar een inzethor niet past.


Inzethor:

Eén van de oudst bekende hor oplossingen, speciaal ontwikkeld voor kunststof draai-kiep ramen. N.M. Horsystemen, biedt een handig bevestiging-systeem,
waardoor u de hor snel en gemakkelijk kunt verwijderen en terugplaatsen, zonder boren of schroeven in het kozijn.
Kijk naar de mogelijkheden met de maatwerk inzethor.


Voorzethor:

De voorzethor is een standaard horsysteem voor plaatsing in of op het kozijn.U kunt ervoor kiezen om de hor met scharniertjes te bevestigen of vast te zetten met werveltjes.Het spreekt voor zich dat de voorzethor in één handomdraai kan worden bevestigd. De hor is weerbestendig en onderhoudsvrij.


Horsystemen voor deuren.


Rolhor deur:


Via openstaande buitendeuren komen de meeste insecten uw huis binnen, om vervolgens luid zoemend te proberen via gesloten ramen weer naar buiten te vliegen.
Heel hinderlijk! Daarom besteedt NM Horsystemen, veel aandacht aan horsystemen voor deuren. Bekijk de verschillende opties.Plissé horren:De Japanse vouwwijze in Hollandse stijl

De plissé hordeur of ook wel plissédeur genoemd, combineert de Japanse vouwwijze met Hollandse inventiviteit. Het horgaas is speciaal ontwikkeld om het te kunnen plisseren. Met andere woorden: de plissédeur rolt niet op, maar vouwt op. De treklijst klapt niet uit zichzelf terug, maar blijft op elke gewenste stand staan. Dankzij de stabilisatiekoorden blijft de treklijst evenwijdig en is deze hordeur ook door kinderen eenvoudig en veilig te bedienen.